STANKOVIĆ RASPAMETIO DELIJE: Deki progovorio o SPECIJALNOJ KLAUZULI, pa otkrio da je jedan TRANSFER VEĆ DOGOVOREN!

Autor:

Sport

20.05.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je otkrio detalje novog ugovora, i progovorio o famoznoj izlaznoj klauzuli, prema kojoj će moći da ode ako bude aktivirana, mada je objasnio da su male šanse da se to dogodi.

RepublikaFoto: Starsport

Dejan Stanković

Dejan Stanković je zvanično produžio saradnju sa crveno-belima, a juče je podigao šampionski pehar.

- Mediji sigurno ne znaju sve detalje. Ima izlazne klauzule, ali nije to ništa strašno. Pričajući sa klubom, ne znam da li je neko imao izlaznu klauzulu, ali ja je imam. Ne verujem da će ona ikad biti aktivirana- rekao je Stanković u jutarnjem programu.

Prethodnih nedelja, i u Srbiji i u Italiji pisano je o njegovim pregovorima sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom.

Stanković nije hteo da otkrije sa kim je sve razgovarao, ali je potvrdio da jeste saslušao ponudu, iako nije pomišljao na odlazak iz Zvezde.

- Jeste tačno, ali nije to jedino. Ne bi me ništa odvojilo od Zvezde. Nema tih para za koje bih ostao da nema projekta, vere, razvoja, uspeha, kao što nema novca koji bi me odveo iz Zvezde da sve to napustim. Hladne glave idem dalje- rekao je Stanković.

RepublikaFoto: Instagram.com/nikolakrstovic9

- Kada se neko interesuje za tebe, to može da bude čast i klubu i tebi, jer je neko primetio, video i zainteresovao se za tu selekciju igrača, za sve što smo uradili. Uvek je korektno saslušati nekoga, ali nisam nijednog trenutka bio u razmišljanju da li ću da ostanem ili idem- objasnio je Stanković.

Takođe, govorio je i o prelaznom roku i iako nije otkrivao konkretna imena, potvrdio je da je praktično dogovoren dolazak jednog igrača.

- Jedan, za sada- rekao je on.

Šef struke šampiona Srbije govorio je i o željama u prelaznom roku.

- Razmišljam kao i klub, u skladu sa mogućnostima kreiramo i želje. Ima tu momaka koji treba da produže ugovor, da vidimo šta će biti s njima, da li će ostati ili neće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading