KAD NEMA SKUDETA, DOBAR JE I KUP: Kijeza HEROJ - Juventus SRUŠIO Atalantu!

Autor:

Sport

19.05.2021

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kijeza i kuluševski doneli pehar u Torinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Juventusa

Fudbaleri Juventusa savladali su Atalanta u finalu Kupa Italije rezultatom 2:1 (1:1), čime su usvojili 14. pehar u najmasovnijem takmičenju na Apeninima u klupskoj istoriji.

Pogodak vredan trofeja za "staru damu" postigao je Kijeza u 73. minutu utakmice koja je odigrana na "Mapei stadionu", a prethodno su u prvom delu susreta precizni bili Kuluševski, odnosno Malinovski za ekipu iz Bergama.

Torinski crno-beli su tako bar donekle spasili katastrofalnu sezonu u kojoj, ne samo da nisu odbranili Skudeto niti su napravili iskorak u Ligi šampiona, već im "visi" i plasman u elitu, s obzirom na činjenicu da su na petom mestu kolo pre kraja prvenstva. Zanimljivo je da čekaju "pomoć" upravo Atalante koja će ugostiti Milan, pa u slučaju da im "otkine" bodove, četa Andree Pirla bi se sa tri boda u Bolonji popela među prvih četiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading