NE MOŽE DA DOČEKA SUBOTU: Stanković trepti od uzbuđenja zbog unikatne proslave titule

Autor: Republika

Sport

19.05.2021

14:05

Crvena zvezda je ove sezone osvojila 32. titulu u klupskoj istoriji, a veliku proslavu će klub organizovati u subotu uveče.

FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

Naime, od 19 časova i 30 minuta će crveno-beli titulu proslaviti na reci i na posebnom brodu koji će ploviti Savom, a ceo spektakl ne može da dočeka Dejan Stanković, šef stručnog štaba Crvene zvezde.

- Navijači Zvezde su nas kroz istoriju navikavali na lepa iznenađenja. Oni su sposobni da urade ono što niko drugi ne može, velika su nam podrška. Ne sumnjam da će i ovog puta biti nešto autentično, sa njihovim potpisom, jer oni ne kopiraju nikoga - originalni su uvek. Tako će biti i u subotu, još uvek nisam upzonat sa svim detaljima, ali radujem se tome. Uzbuđeno se osećam. Siguran sam da će biti spektakularno i zvezdaški - rekao je Stanković za klupski sajt.

Nedostajali su navijači ove sezone na tribinama.

Mnogo mi je žao što nisu bili tu ove sezone. Zvezda igra dobar fudbal, oni zaslužuju da budu tu, da nas guraju "hukom" sa tribina, ali uprkos svemu, znam da su uvek uz nas. Jedva čekam da se vrate na tribine, da čujemo njihov aplauz i pesme. Sa njima ćemo sigurno biti još bolji - zaključio je Stanković.

Komentari (0)

Loading