KOLAROV, PRIJOVIĆ, DRAGOVIĆ, KRSTIČIĆ? Stanković progovorio o BOMBAMA koje su na meti Zvezde

Autor:

Sport

18.05.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije ambiciozno se sprema za naredni prelazni rok.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Prethodnih nedelja su se u javnosti pojavile informacije da je Crvena zvezda zainteresovana za mnoga velika imena, a sada je Dejan Stanković ubrzo nakon produžetka ugovora pričao o njihovim angažmanima.

Nije tajna da su na meti crveno-belih Aleksandar KolarovAleksandar Prijović, Nenad KrstičićAleksandar Dragović, a potajno se na "Marakani" nadaju i nekoj pozajmici Nemanje Radonjića.

Ne znam kako bih odgovorio na to pitanje da nekog ne razočaram ili ne dam lažnu nadu. To su važne operacije, pričamo o ozbiljnim igračima i platama, za sada sam ja zadovoljan ovim što imamo, radimo na tome da ih zadržimo, ako nam finansijske mogućnosti budu nakolonjene, da dovedemo ime, pre svega meni ne treba ime, nego čovek i fudbaler koji može da iznese pritisak, a sva imena koja su nabrojana su vrhunski fudbaleri i vrhunski momci - poručio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading