BURNO U VOJVODINI: Žao mi je što odlazim, ja to nisam želeo, ali jeste gospodin Samardžić!

Autor:

Sport

14.05.2021

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvodina i Spartak odigrali su 1:1, a trener Nenad Lalatović je bio u centru pažnje više nego odigrana utakmica.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

- Najpre bih izjavio saučešće porodici Kosanović. Na veliku žalost, izgubio je bitku sa koronom. Srpski fudbal i Vojvodina izgubili su sjajnog stručnjaka i velikog čoveka. Otišao je prerano. Žao mi je njegovog sina, koji je dolazio svaki dan sa svojim ocem na stadion i zato smo danas svi u crnini- rekao je Lalatović.

Jedna od glavnih tema je i odlazak iz kluba, a on je rekao da ide "punog srca", ali je kazao da nije bilo u redu da predsednik Vojvodine Dragoljub Samardžić daje izjave da je trebalo odavno da se Lalatović otera iz kluba.

- Meni je puno srce jer znam šta sam dao ovom klubu i znam da je ovaj klub meni dao mnogo. Znam šta sam dao navijačima Vojvodine i šta su oni dali meni. Transparent koji su mi posvetili, ne verujem da je dobio ijedan trener Vojvodine. Žao mi je što odlazim, ja to nisam želeo, ali jeste gospodin Samardžić. Mislim da nije bilo ni vreme, a ni mesto za onakve izjave u danu kada je srpski fudbal ostao bez jednog velikog stručnjaka, ali je još jednom sam sebi dao gol. Danas je trebalo da pričamo o tome da je Vojvodina izgubila jednog velikog čoveka kao što je Kosanović i takva izjava mu nije bila potrebna- rekao je Lalatović i odmah nastavio:

- O mom odlasku odlučivalo je nekoliko ljudi, Upravni odbor, ja njih ni ne poznajem niti mi je njihovo mišljenje bitno. Oni su prolazni, oni će otići, a ja ću se jednog dana vratiti, da osvojim sa svojom Vojvodinom titulu. Ja od sveg srca Vojvodini želim sve najbolje. Sve ono što bih poželeo svojoj porodici, želim i Vojvodini.

Pitanje od milion dolara je gde će nastaviti karijeru?

Odgovor je bio kratak: "Ima ponuda".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading