PIKSI DOBIO ODRIČAN ODGOVOR: Ništa od INTERNACIONALNOG POJAČANJA u redovima "Orlova"

Autor: Republika

Sport

12.05.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi spomenuo je kako namerava da u redove reprezentacije dovede Brazilca srpskog porekla Lijanka Vojnovića.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Defanzivac Torina mešanih gena bi bio izuzetno pojačanje za srpsku reprezentaciju u nastavku borbe za Mundijal u Kataru.

Piksi je tokom putovanja u Veronu odgledao i meč Verone i Torina, potom i razgovarao sa našim reprezentativcima, a među njima i potencijalnim novim članom Lijankom Vojnovićem.

Otac Piksijeve mete Marselo Vojnović je demantovao da se ništa konkretno dešava:

- Ništa još nije definisano! Ako se nešto dogodi uskoro javnost će biti obaveštena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lijanko Vojnović

Lijanko je igrao za "orliće", debitovao je 2. marta 2016. godine u prijateljskom meču sa Španijom, a Lijanko je igrao na mestu štopera i dobio prednost u odnosu na tadašnjeg omladinca Partizana Nikole Milenkovića.

Posle mečeva za U19 tim Srbije Lijanko je zbog nedostatka razumevanja "stručnjaka", te priča o "lažnom Brazilcu" prihvatio poziv Brazila, za čiju je U23 selekciju odigrao 15 utakmica i nosi kapitensku traku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading