DA VAS SRBA NEMA, TREBALO BI VAS IZMISLITI! Ćiro bez dlake na jeziku: Srbija je napokon u pravim rukama!

Autor: Republika

Sport

07.05.2021

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbalski stručnjak Ćiro Blažević smatra da se uspeh na prostorima Balkana ne prašta, a da u tome prednjači Srbija.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ćiro Blažević

Čovek koji je "kockaste" na Mundijalu 1998. godine doveo do trećem mesta poznat je kao neko ko uvek govori bez dlake na jeziku.

Blažević smatra da je Srbija šampion sveta po tome što se uspeh ne prašta, a da je najbolji dokaz Slavoljub Muslin, koji je smenjen sa mesta selektora nakon što je "orlove" odveo na Svetsko prvenstvo 2018. godine.

- Za ove prostore važi jedna ista deviza - sve ću ti oprostiti, ali uspeh neću! Pa vi Srbi ste prvaci u tome! Nema vas na svetu. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Čovek osvoji sve, a vi ga smenite i dovedete nekog levog (Mladen Krstajić, op.a). Vi ste jednaki nama po koncentratu talenta, ali mi pravimo rezultat, a vi nikako na zelenu granu - rekao je Blažević u intervjuu za nedeljnik "Ekspres".

Osvrnuo se "trener svih trenera" i na dolazak Dragana Stojkovića Piksija na mesto selektora "orlova".

- Uveren sam da će napraviti uspeh jer je bio genijalan igrač. Mislim da je napokon reprezentacija Srbije u pravim rukama - poručio je Blažević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading