PREKINITE SA UBIJANJEM NEVINIH ŽRTAVA! Salah poslao MOĆNU poruku svetskim liderima povodom Izraelsko-Palestinskog SUKOBA!

Autor:

Sport

12.05.2021

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Liverpula izazvala burne reakcije širom planete.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah, uz ilustraciju borbi

Napadač Liverpula Mohamed Salah pozvao je svetske lidere putem društvenih mreža da učine sve što je u njihovoj moći kako bi zaustavili sukob Izraela i Palestine. Egipćanin se obratio i premijeru Velike Britanije Borisu Džonsonu, s obzirom na činjenicu da je žitelj Ostrva poslednje četiri godine, a naročito žali za nevinima koji su izgubili živote poslednjih dana.

- Pozivam sve svetske lidere, uključujući i premijera Velika Britanije Borisa Džonsona, a ta zemlja je moj dom poslednje četiri godine, da učine sve što je u njihovoj moći kako bi nasilje i ubistva nevinih žrtava odmah bilo prekinuto. Što je mnogo, mnogo je - napisao je Salah na Tviteru.

 

 

Podsetimo, mnogi svetski sportisti su govorili u sličnom tonu, između ostalih i Habib Nurmagomedov, jedan od najboljih MMA boraca u istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading