OGLASILI SE IZ LJUTICE BOGDANA: Crvena zvezda uputila NAJVAŽNIJI poziv Delijama!

Autor:

Sport

11.05.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija ,,Crveno-bela krv" će se održati 21. put u petak i subotu, 14. i 15. maja, od 10 do 18 časova u Medija centru stadiona ,,Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Crvene zvezde

Crvena zvezda već dugo organizuje akciju ,,Crveno-bela krv", a početkom ove godine i pored teške situacije izazvane koronavirusom, veliki broj navijača je učestvovao u akciji i prikupljeno je 584 jedinica krvi.

Akcija „Crveno-bela krv“ u saradnji sa Institiutom za transfuziju krvi Srbije svaki prethodni put je imala izuzetan odziv, zato smo sigurni da će tako biti i ovog puta. Delije već godinama pokazuju da imaju veliko, humano srce!

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta  od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.

Zvezdaši, dođite na Marakanu i budite humani!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading