MESI KRENUO RONALDOVIM STOPAMA: Argentinac poslao potpisan dres za malog Gavrila

Autor: Tanjug

Sport

10.05.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Barselone pokazao humanost na delu.

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi

Posle Kristijana Ronalda i argetinski fudbaler Lionel Mesi poslao je potpisan dres Barselone za humanitarnu licitaciju, kako bi se prikupila sredstva za lečenje osmomesečnog Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Kako se navodi u saopštenju, kompanija Mozzart u saradnji sa organizacijom Zajedno za život, odmah je stavila još jedan vredan komad opreme na Limundo i iznela pocetnu ponudu od milion dinara za Barsinu desetku sa posvetom "para Gavrilo".

 

 

- Mozzart je zahvaljujući njegovom saigraču iz Barselone Miralemu Pjaniću i fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faliju Ramadaniju uspeo da pozove Mesija da se priključi akcijama - navodi se u saopštenju.

Licitacija za Ronaldov dres traje do 11. maja u 13.05, a posle Mozzartove uvodne ponude stigle su još tri, pa je izvesno da će biti prikupljeno još najmanje 1.300.010 dinara.

Gavrilu je potrebno još oko milion evra za najskuplji lek na svetu, pa je u pravi čas stigao i Mesijev dres.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading