KUVALO U ZVEZDINOJ SVLAČIONICI: Milunović OTKRIO šta je Stanković PORUČIO igračima na poluvremenu meča sa Zlatiborom!

Autor:

Sport

10.05.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se stameni štoper posle preokreta crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković i defanzivac Nemanja Milunović

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Zlatbor, ali su na poluvremenu gubili sa 1:0, a defanzivac srpskog šampiona Nemanja Milunović u razgovoru za "Kurir" otkrio je šta je trener Dejan Stanković rekao igračima u svlačionici tokom poluvremena.

- Iskreno to su neke naše interne stvari, ono što ostaje u svlačionici između nas. Najbitnija stvar je da smo u svemu uvek zajedno. Od početka, i kad je dobro, i kad je loše. E, upravo je to jedna od onih bitnih stvari na koje nam je ukazao trener. Znam da sve interesuje šta nam je Deki rekao. Evo, kazaću vam - da budemo strpljivi i da ginemo jedan za drugoga! - izjavio je Milunović, pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Stanković uvek traži maksimum - Nemanja Milunović

Kad znaš da si već osvojio titulu onda ide mali psihološki pad. Desi se pad koncentracije. Psiha je čudo! Iako mi razgovaramo međusobno svaki dan i trudimo se da sve profesionalno odradimo do kraja. Mister (Dejan Stanković op.a.) ima energiju koju prenosi na nas. U svaku utakmicu ulazimo da bismo postavili nove rekorde, jer su nam bitni, želimo da budemo upisani u istoriju kluba - jasan je Nemanja Milunović.

Podsetimo, Crvena zvezda je odbranila titulu prvaka Srbije, a 25. maja je očekuje finale kupa na Marakani protiv Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading