MATIĆ SE OGLASIO I PORUČIO: Očajnički želim...

Autor:

Sport

07.05.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted se plasirao u finale Lige Evrope, a posle velikog uspeha za zvanični sajt kluba govorio je srpski fudbaler Nemanja Matić.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

Junajted će u finalu igrati protiv Viljareala, a meč je na programu 26. maja u poljskom Gdanjsku.

Mislim da je veoma važno igrati finale, jer kada ste u Mančester junajtedu uvek morate da se borite za trofeje - rekao je Matić.

- Znamo da nas čeka teška utakmica. Viljareal je sjajan tim sa odličnim menadžerom, tako da moramo biti fokusirani od prvog do poslednjeg minuta. Moramo pokazati karakter na tom meču. Nije dovoljno samo da igramo finale, moramo se na Old Traford vratiti sa trofejom. Daćemo sve od sebe.

Matić je u Junajtedu od 2017, kada je stigao iz Čelsija. Malo pre tog transfera, „crveni đavoli“ su osvojili Ligu Evrope.

- Očajnički želim trofej sa Junajtedom. Nisam očekivao da ću morati toliko da čekam. Sad imamo priliku da osvojimo. Neće biti lako, kao što sam rekao, moramo biti koncentrisani, ali se nadam srećnom kraju.

David de Hea i Edinson Kavani bili su najbolji u redovima Junajteda protiv Rome.

- David je bio neverovatan. Mislim da nas je spasao pet ili šest puta. Pokazao je klasu, karakter. Edinson takođe. Srećan sam što u ekipi imamo takve igrače. Mlađi mogu da uče od njih. Nisam bio iznenađen pošto znam da su igrači svetske klase.

Pred Junajtedom je četiri meča u narednih devet dana.

- Raspored je težak. Biće utakmice na svaka 2-3 dana, ali ne možemo ništa da učinimo protiv toga. Moramo biti profesionalni još 20 dana. Kada igrate za Junajted, poslednji meseci u sezoni su uvek ispunjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading