LJUBIMAC GROBARA ZATRESAO TOPČIDER: Legenda Crvene zvezde mu je IDOL i omiljeni fudbaler

Autor:

Sport

06.05.2021

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko se fudbaleri jednog večitog rivala, sadašnji ili bivši, odlučuju da kažu da im je idol neko sa druge strane Topčiderskog brda, ali to je sada uradio defanzivac Fiorentine Nikola Milenković.

RepublikaFoto: Starsport
Mušema u Humskoj

Štoper reprezentacije Srbije je u intervjuu za klupski sajt otkrio da mu je idol nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda, legendarni Nemanja Vidić.

Bivši defanzivac Partizana pričao je sa divljenjem o Vidiću.

Nikada nisam upoznao Vidića lično, nisam dosad ni pokušavao da ga upoznam, ali bih voleo. On je moj omiljeni defanzivac. Da sam Vidić, mladom Milenkoviću bi poručio da nikada ne prestane da sanja, da svaki dan izađe na teren kako bi napredovao. Da tokom svakog treninga želi da istog dana napreduje, da svaki trenutak na terenu ili u teretani vidi kao priliku za napredak, sa mišlju da svakog dana mora da ide u trening centar i da tako ne može da pogreši - rekao je Milenković za sajt "ljubičastih".

Podsetimo, Nikola Milenković je u Fiorentinu stigao pre četiri godine, a pre toga je nosio crno-beli dres. Ovog leta se očekuje da napravi transfer karijere i pojača nekog od evropskih velikana, a možda baš krene Vidićevim stopama i stigne na "Old Traford".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading