REAL GA PRODAJE NEMCIMA? Bundesligaš želi Jovića po svaku cenu

Autor:

Sport

04.05.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida Luka Jović od januara igra na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta, a prema poslednjim informacijama, postoji velika šansa da se ni ne vraća u Španiju, već da ostane u Nemačkoj.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović

Direktor Ajntrahta Bruno Hubner izjavio je da će prioritet kluba na leto biti ostanak Luke Jovića na "Dojče Bank Parku".

Nije tajna da želimo da zadržimo igrača takvog kalibra kakav je Jović. Ali, zavisi dosta od odluke iz Madrida, kao i toga koje ćemo evropsko takmičenje mi da igramo naredne sezone - rekao je Hubner.

Ajntraht se grčevito bori za plasman u Ligu šampiona sa Volfsburgom i Borusijom iz Dortmunda. Tri kola pre kraja Bundeslige, "vukovi" imaju 57 bodova, tim iz Frankfurta 56, "milioneri" 55, a u elitu će se plasirati dve od te tri ekipe.

Budite sigurni, biće intenzivnih razgovora s Real Madridom tokom leta kako bismo pokušali da zadržimo Luku Jovića. Njegov ostanak biće prvi veliki zadatak novog sportskog direktora. Ali, znamo svi da to neće biti nimalo lak posao - dodao je Hubner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading