MANČESTER NA NOGAMA: Junajted ZAVRŠIO veliko pojačanje za narednu sezonu!

Autor:

Sport

01.05.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urugvajski napadač Edison Kavani blizu je dogovora da produži saradnju sa Mančester junajtedom na još godinu dana, prenosi BBC.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

Kavani je u Mančester stigao u oktobru ;nakon sedam godina provedenih u Pari Sen Žermenu, i potpisao ugovor na jednu sezonu, uz mogućnost produžetka na dodatnih 12 meseci.

Menadžer Mančestera Ole Gunar Solkjer insistirao je na Kavanijevom ostanku i prema najnovijim informacijama veoma je blizu da se postigne dogovor o novom jednogodišnjem ugovoru.

- On dobro zna šta ja osećam prema njemu i koliko bih voleo da bude sa nama i sledeće sezone. Edinson je mnogo više od običnog golgetera. Pravi lider na terenu, koji pokreće sve igrače oko sebe. Oduševljen sam njegovom igrom. Dajem sve od sebe da ostane. Uveravam ga da je Old Traford potpuno drugačiji sa navijačima. Iskreno se nadam da će se u to uveriti i sam sledeće sezone - izjavio je Solskjer.

Argentinska Boka Juniors želi da Kavanija vrati u Južnu Ameriku, ali prema poslednjim informacijama Solšer je uspeo da ga ubedi da ostane još jednu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading