ZVEZDINA DECA LETEĆE NA KECA: Terzić najavio PRODAJU najvećih BISERA

Autor: Republika

Sport

30.04.2021

14:19

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da klub iz Ljutice Bogdana ovog leta neće prodavati nosioce igre, ali da "Marakanu" mogu da napuste mlađe snage.

Starsport
Zvezdan Terzić

Tri igrača koja su ove sezone važila za "bonuse" će na leto verovatno napustiti Srbiju.

Veljko Nikolić, Željko Gavrić i Njegoš Petrović mogu da idu u slučaju dobre ponude, ali to ne znači u startu da će otići pre završetka kvalifikacija. Od njihovih transfera moramo da se izdržavamo. Omladinska škola treba da proizvodi igrače od kojih će Zvezda funkcionisati. Oni u ovom trenutku možda nisu spremni da zbog mladosti donesu sportski rezultat u Evropi kojem težimo, jer će detalji i iskustvo odlučivati u kvalifikacijama. Ja bih voleo da svi oni ostanu u klubu još dve-tri godine, ali od čega će Zvezda da živi? - rekao je Zvezdan Terzić za "Srbiju Danas", pa nastavio:

- Za njih imamo konkretne ponude, ali ne želim da pričam o imenima klubova, jer mi to u Zvezdi nikad nismo radili dok se ne završe transferi. Videćemo kako će se stvari odvijati.

Starsport
Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela

Sa druge strane, zeleno svetlo za odlazak nemaju oni iskusniji.

Nijedan od igrača koji čine kostur tima nije na prodaju! I tu se ne radi o ceni. Nećemo ni pričati sa zainteresovaim klubovima. Katai, Ivanić, Borjan, Sanogo, Ben, Milunović... su nam neophodni za kvalifikacije i ovde se priča na tu temu završava - poručio je Terzić.

Komentari (0)

Loading