NENADE, TEBI SE NEŠTO SPREMA: Lalatović ŠOKIRAO javnost pred meč sa Zvezdom! Zahteva ISTRAGU

Autor:

Sport

28.04.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak od 18.55 gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 34. kola Superlige Srbije, a trener Novosađana Nenad Lalatović napravio je pravi šou na konferenciji za medije uoči tog susreta.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Šef stručnog štaba Vojvodine je na startu konferencije pričao o dešavanjima iz prethodnog perioda i izneo je šokantne tvrdnje vezane za meč protiv Zlatibora koji se igrao 12. aprila.

- Mnogi se pitaju zašto sam sedeo protiv Metalca i nisam ustajao. Razlog za to je, moram da kažem, presedan u srpskom fudbalu. Gospodin Tanović, bivši sudija koji radi u klubu je pred utakmicu sa Zlatiborom bio kod sudija i tražio od njih da ja budem isključen. To je nešto što ja nisam hteo da prećutim. Obratio sam se ljudima iz kluba, rekao gospodinu Kosanoviću koji je proverio tu informaciju i istu je potvrdio. Mislim da nijedan trener Vojvodine nije to doživeo, a ja mislim da ja to nisam zaslužio. Još su to ljudi koji rade u klubu… Nije sad tu ni najveći problem Tanović, koji je javno pljuvao o svojim kolegama i pokazao im kakav je prijatelj, tako da te sudije nemaju razlog da ga štite. Voleo bih da javno izađu i kažu šta je to tačno tražio od njih - rekao je Lalatović u dahu, pa nastavio u istom ritmu:

Ovu informaciju, kao što sam rekao, može da potvrdi i sportski direktor Kosanović. Nije njemu lako, ne zna na čiju će stranu – da li moju ili njihovu. On niti smrdi niti miriše i on mi vrda kao riba u moru, onako malo veća. Mene zanima ko stoji iza Tanovića, ko je to naručio. Koji se scenario meni spremao, koliko bi me kaznili - istakao je strateg Novosađana.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Lalatović je i dalje pri stavu da po završetku sezone napusti Vojvodinu kako bi "pobegao" iz srpskog fudbala.

Zašto bih ja sebe dovodio u tu situaciju da ja skačem protiv Metalca, utakmicu koju ni ne želim da komentarišem. Tu utakmicu je vodio Žarko Lazetić, a svi znaju da sam sa njegovim bratom Nikolom u lošim odnosima. Na osnovu čega je on u FSS direktor mlađih kategorija? Koje su reference da on tamo uopšte i bude direktor? Ko njega nagrađuje i zašto? Sve mi je to bilo sumnjivo i onda sam sebi rekao: "Nenade, tebi se nešto sprema!". Voleo bih da se sve ovo ispita. Zamislite, ja budem isključen, sudije padnu pod Tanovićev uticaj i kažu da sam ih opsovao. Pokrene se disciplinski postupak protiv mene i nakon toga budem suspendovan na šest meseci ili više. Mogao bih da se pravdam, niko mi ne bi verovao, jer je očigledno napravljen neki plan protiv mene. Vidim da smetam ovde, ali nemojte da mi uništite karijeru - poručio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading