ZVEZDAŠI ČUPAJU KOSU SA GLAVE: Ljubimac Delija odlazi na INICIJATIVU Stankovića?

Autor: Republika

Sport

28.04.2021

11:08

Prethodnih nedelja se pisalo da je Sampdorija zainteresovana za Dejana Stankovića, ali to nije slučaj, već je trener Crvene zvezde klubu iz Đenove preporučio jednog od svojih najboljih fudbalera.

Starsport
Dejan Stanković sa Mirkom Ivanićem i Aleksandrom Kataijem

Kako prenose italijanski mediji, Stanković je pričao sa prvim čovekom Sampdorije Masimom Fererom i preporučio mu Mirka Ivanića.

Dejan Stanković je navodno Fereru čak i garantovao za bivšeg reprezentativca Crne Gore, te da bi Sampdorija trebalo da pošalje ponudu u Ljutice Bogdana.

Italijani pišu da je iza Ivanića odlična sezona, kao i to da može adekvatno da odgovori zahtevima na poziciji centralnog i ofanzivnog veznog. Takođe, navode da je protiv Milana na "San Siru" odigrao jednu od najboljih partija u životu i to na levom krilu, što znači da je u pitanju polivalentan igrač.

Foto: FK Crvena zvezda
Mirko Ivanić protiv Milana

Ivanić će u junu ući u poslednju godinu ugovora, pa Crvena zvezda neće moći da računa na veliko obeštećenje, osim ako ne dođe do dogovora o njegovom produžetku pre letnje transfer pijace.

Međutim, cela ova priča bi mogla da se prolongira do samog kraja prelaznog roka, pošto na "Marakani" ne žele da prodaju nosioce igre pre kraja evropskih kvalifikacija.

Komentari (0)

Loading