STANOJEVIĆ NAPUŠTA PARTIZAN? Trener crno-belih OTVORENO o OSTAVCI!

Autor:

Sport

24.04.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da protiv subotičkog Spartaka očekuje dobar meč.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Crno-beli u nedelju od 19.30 sati na stadionu u Humskoj dočekuju tim iz Subotice u 33. kolu Superlige, a Stanojević je govorio i o pritisku i mogućnosti da napusti klupu "parnog valjka".

- Sećamo se poslednje utakmice sa Spartakom koju smo igrali u Subotici, koja je bila veoma neizvesna. Spartak napada sa dosta igrača, mogu u svakom trenutku da budu opasni. Mi igramo kod kuće, u dobroj smo formi. Očekujemo dobru utakmicu - rekao je Stanojević na video konferenciji pred meč.


Šef struke crno-belih rekao je tim izašao rovit iz duela sa Vojvodinom u polufinalu Kupa Srbije i da će protiv Spartaka biti promena u ekipi.

- Miljković je imao jedan start na početku utakmice i ne može da igra. Izašli smo dosta roviti i problematični iz te utakmice, promenićemo dosta igrača za narednu. To su sve normalne stavri u našem profesionalizmu - rekao je Stanojević.

Jedno od pitanja novinara za Stanojevića bilo je da li je naredni period ključan što se tiče njegovog opstanka u Partizanau i da li oseća pritisak i obavezu da, ukoliko bude kikseva u Superligu i ne osvoji Kup, ponudi ostavku kao moralni čin.

- Neko sam ko se svakodnevno dokazuje, volim da prihvatam odgovornost i da iznad mog imena uvek može da bude znak pitanja. Za mene su najvažnije stvari da li vam ekipa veruje ili ne veruje, da li vam klub veruje ili ne i da li vam navijači veruju ili ne veruju. Ako između te tri stvari ima neki zarez, možemo da pričamo na tu temu - rekao je Stanojević i dodao:

- Što se tiče pritiska, njega nemam jer ja uvek nametnem veći pritisak nego što bilo ko drugi može da ga nametne, jer sam svestan šta znači voditi Partizan. Obaveza i odgovornost su ogromni. Dve stvari su bitne za uspeh trenera, rezultat koji vam daje legitimitet. Druga važna stvar, ako nemate rezultate, da li vi i ljudi sa kojima radite imate osećaj da to ide u dobrom pravcu. U svakom trenutku sam spreman da stavim znak pitanja pored svog imena. Uvek će tako biti - zaključio je Stanojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan Rakic

25.04.2021 11:24

Sto se nas navijača tice mozes odma da ideš, ali nazalost to vise nije bitno sta navijaci zele