PRAVO U CENTAR: Veliki LJUBIMAC Grobara ŽELI na klupu Partizana!

Autor:

Sport

24.04.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljenik navijača crno-belih bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Čovek koji je osvojio srca Grobara golovima u Ligi šampiona 2003. godine Andrija Delibašić izrazio je želju da se jednog dana vrati u Humsku, kao trener crno-belih.

Rekao sam da mi je želja da jednog dana preuzmem Partizan i to je moj cilj, samo što sada još nije vreme za tako nešto. Upravo sam završio školovanje za profi licencu i radim diplomski rad, a veliku pomoć za njegovu izradu sam imao od Marka Nikolića. Pre svega, počastvovan sam što me je zvao da mu budem pomoćnik u Partizanu te dve godine, a onda sam mu zahvalan što mi je omogućio da posetim Lokomotivu i da na osnovu tih iskustava napišem rad koji treba da odbranim. On i njegovi pomoćnici Radoje Smiljanić i Gorana Basarić su me sjajno ugostili, omogućili mi priliku da se usavršavam, a ja sam još jednom mogao da se uverim koliko su oni veliki profesionalci - otkrio je Delibašić.

Podsećanja radi, Delibašić je postigao čak 103 gola za Partizan, a prestonicu Srbije je u januaru 2004. godine zamenio Majorkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading