ODLUČENO! STANKOVIĆ OSTAJE BEZ VELIKE UZDANICE: Tandem na leto NAPUŠTA Zvezdu!

Autor:

Sport

24.04.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani se čekaju adekvatne ponude.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek sa saigračima iz Crvene zvezde

Crvena zvezda će na leto rekonstruisati tim, naročito poslednju liniju, a Ljutice Bogdana trebalo bi da napuste defanzivci Miloš Degenek i Milan Rodić.

Naime, obojica čekaju transfer u inostranstvo. Australijski internacionalac je odbio selidbu u Singapur, a očekuje se ponuda iz arapskog sveta, dok bi nekadašnji igrač OFK Beograda takođe trebalo da pronađe novi angažman nakon niza sezona u kojima je bio prvi izbor crveno-belih na mestu levog beka.

RepublikaFoto: Starsport
Na izlaznim vratima Marakane - Rodić i Degenek

Trener aktuelnog prvaka Srbije Dejan Stanković planira da naredne sezone štoperski tandem čine Aleksandar Dragović i Nemanja Milunović, dok će se kao zamena za Rodića tražiti domaći fudbaler.

Zvezda će, u slučaju zadovoljavajuće ponude, prodati i nekog od perspektivnih igrača, Njegoša Petrovića, Veljka Nikolića ili Željka Gavrića.

Podsetimo, crveno-beli se nalaze na pragu odbrane šampionske titule u Superligi Srbije, gde posle 32 kola ima 12 bodova viška u odnosu na Partizan, a na leto će pokušati da se domogne plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading