VELIKA AKCIJA CRVENE ZVEZDE: Okupljanja prijatelja na "Marakani"

Autor: Republika

Sport

23.04.2021

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo je akciju "Veliki prijatelj kluba" usmerenu uglavnom ka malim i srednjim preduzećima.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Zvezdini „Veliki prijatelji”

Zvezdaša ima u svim branšama pa je odziv bio veliki. Danas je predstavljeno pet kompanija, a to su Sunčev krug obezbeđenja d.o.o, Finegraf, Promo print, Fimas d.o.o i Lestesaro d.o.o, koje su potpisale ugovore sa našim klubom.

Predsednik kluba Svetozar Mijailović lično se zahvalio "Velikim prijateljima” i još jednom poželeo dugu i uspešnu saradnju.

- Čestitam vam što ste postali deo projekta koji je Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo. Naše ambcije su velike i naše druženje sa partnerima podrazumeva da su oni jedni od najuspešnijih u svojim branšama. Verujem da će ovom saradnjom biti ostvarena  obostrana korist, kako za naš klub koji teži da ostvari vrhunske rezultate na sportskom planu, tako i za kompanije koje teže da budu najbolje u svojim oblastima rada. Čestitam vam još jednom i želim da ova porodica velikih prijatelja se sve više širi i da nas bude što je više moguće. Nadam se da ćemo od naredne sezone prisustvovati utakmicama. U klubu verujemo da će ova pošast uskoro biti završena na radost svih nas - izjavio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Prijatelji kluba dobili su  reklame na terenu i dva mesta u VIP galeriji za sve mečeve u sezoni, uključujući i one u međunarodnim takmičenjima, kao i uramljen dres Zvezde sa potpisima svih igrača.

Pored predsednika našeg kluba obratio se Miodrag Stajić čija kompanija Laestesaro d.o.o već dugo sarađuje sa našim klubom.

- Divan je osećaj i jako smo ponosni na kompletnu saradnju sa klubom Crvena zvezda. Od osnivanja firme do dana današnjeg saradnja nije prekidana i jako nas raduje situacija da možemo da nađemo zajednički jezik sa jednim od najvećih klubova u regionu, što je veliki podstrek da radimo još bolje i motivisanije. Ovim putem bih želeo da pozovem sve zvezdaše da se priključe ovom projektu, jer samo svi zajedno možemo napraviti još veći uspeh koji je i dan danas impozantan - izjavio je Miodrag Stajić.

Prokomentarisao je Stajić i koliko je važna infrastruktura, pošto se njegova kompanija bavi  prodajom i instalacijom terena sa veštačkom, hibridnom i prirodnom travom. Trenutni je regionalni lider u domenu postavke fudbalskih terena sa veštačkom travom i prva srpska firma koja će instalirati hibridni fudbalski teren u Srbiji. 

- Crvena zvezda ima visoke standarde i velike potrebe. Dobro je što su ljudi u klubu spremni da prate sve trendove i sve što je u domenu sportske infrastrukture. Klub je dosta investirao u poslednjim godinama  i to je ono što sve raduje. Bez vrhunske infrastrukture ne može se očekivati ni veliki uspeh. O čemu svedoče rezultati postignuti u zadnje vreme. Nastavićemo, bićemo ažurniji i još bolji i imaćemo veće uspehe svi zajedno - zaključio je Stajić.

Crvena zvezda će nastaviti da sarađuje sa malim i srednjim preduzećima i u budućnosti, a za više informacija možete se obratiti  na e-mail adresu marketing@crvenazvezdafk.com. Više informacija o ponudi možete naći na linku http://crvenazvezdafk.com/upload/Pdf/veliki-prijatelj-kluba.pdf.

Sunčev krug obezbeđenja d.o.o je preduzeće za fizičko-tehničko obezbeđenje. Osnovano je 2012.godine, a sa svojim profesinolnim ljudskim i tehničkim kapacitetima svrstava se u vrh kompanija Srbije koje se bave navedenim uslugama. Poslovna politika kompanije zasnovana je na neprekidnom usavršavanju svojih rukovodećih i izvršnih kadrova i timova, unapređenju tehničkih kapaciteta i organizacije rada.
 
Štamparija Finegraf uspesno posluje vise od dve i po decenije sa konstantim rastom i održavanjem visokog kvaliteta svojih proizvoda. Svoje poslovanje podjednako uspešno predstavlja i na regionalnom tržistu. Osnovni moto poslovanja je korektan odnos i saradnja, pružanje visokog kvaliteta proizvoda čak i pri kratkim rokovima.
 
Promo Print posluje na domaćem tržištu dugi niz godina i njihova osnovna delatnost je digitalna štampa velikih formata. U poslovanju ih karakteriše primena savremene tehnologije, kao i stalno ulaganje u proizvodnu opremu i korišćenja kvalitetnih materijala. Vode se idejom da su najbitniji kvalitet, rok, kao i pristupačna cena.
 
Preduzeće Fimas d.o.o je specijalizono za opremanje ugostiteljskih objekata. Postoji već 27 godina i ima 60 zaposlenih. Trenutno poseduje preko 10.000 artikala na lageru,sto ga cini liderom ugostiteljske opreme u Srbiji, a i šire. Pored trgovine, Fimas se bavi i prozvodnjom rashladne i neutralne opreme od prohroma za kompletno opremanje kuhinja.
 
Lastesaro doo je porodična firma osnovana 2016-te godine. Bavi se prodajom i instalacijom terena sa veštačkom, hibridnom i prirodnom travom. Trenutni je regionalni lider u domenu postavke fudbalskih terena sa veštačkom travom i prva srpska firma koja će instalirati hibridni fudbalski teren u Srbiji. Veliku pažnju posvećujemo praćenju svetskih trendova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading