TEKTONSKA PROMENA NA OLD TRAFORDU: Dušan Tadić prelazi u Mančester junajted?

Autor:

Sport

22.04.2021

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je udarna tema na Ostrvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Ed Vudvord napustiće funkcionersko mesto na "Old Trafrodu" do kraja godine, a britanski Miror spekuliše da bi njegova logična zamena trebalo da bude proslavljeni holandski golman Edvin van der Sar. U tom kontekstu podvlači se i naš reprezentativac Dušan Tadić koji se ističe kao najbolja akvizicija "kopljanika" realizovana upravo na inicijativu proslavljenog čuvara mreže.

– Holanđanin je demonstrirao nos za posao u prethodnih nekoliko godina. Uzmite primer Dušana Tadića. Srbina je doveo sa 29 godina i on je postigao 76 golova na 142 meča za Ajaks. Vodio ih je do titule u Erediviziji. Neki navijači Junajteda bi moglo to da podseti na period kada su Ferguson i Dejvid Žil doveli jednu bivšu zvezdu Arsenala sa isto godina. I on ih je vodio do titule – navodi se u tekstu Mirora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vraća se na mesto uspeha - Van der Sar

Naravno, tekst aludira na dolazak Robina van Persija na "teatar snova", što je rezultovalo poslednjoj osvojenoj tituli "crvenih đavola" 2012. godine.

Videćemo da li će Van der Sar sa sobom na Ostrvo povesti i lidera reprezentacije Srbije, s obzirom na to da se igrama na "Johan Krojf areni" i te kako dokazao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading