ČEFERIN BESAN KAO RIS: Nikada nisam video da neko toliko LAŽE

Autor:

Sport

19.04.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna tema u svetu fudbala danas je osnivanje evropske Superlige, koju je pokrenulo 12 najbogatijih klubova na Starom kontinentu, izuzev Bajerna i Pari Sen Žermena.

RepublikaFoto: youtube.com/SoccerTV
Aleksandar Čeferin

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin je zbog toga veoma ljut, pogotovo što godinama na razne načine izlazi u susret upravo tim klubovima.

Slovenca je najviše pogodila izdaja dobrog prijatelja i prvog čoveka Juventusa Andree Anjelija.

- Ne želim da pričam previše o Andrei Anjeliju, on je jedno od mojih najvećih razočaranja. Nikada nisam video da neko toliko puta slaže. Pričao sa s njim u subotu popodne i rekao mi je da je Superliga samo priča - rekao je Čeferin.

Posebno ga je povredila činjenica da je Italijan sve vreme skrivao od njega plan.

- Rekao mi je da ne brinem i da će me zvati za sat vremena. Iskučio je telefon i sledećeg dana je došla objava - ljutito je rekao predsednik UEFA.

Ništa manje nije poštedeo ni potpredsednika Mančester junajteda Eda Vudvorda.

- Bio sam krivičar (advokat za krivične postupke prim. aut) 24 godine i nikada nisam video takve ljude. Nazvao me je Vudvord prošlog četvrtka i rekao mi je da je zadovoljan reformama i u potpunosti ih podržava. Očigledno je mislio na nešto drugo - zaključio je Čeferin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading