STANKOVIĆ IDE IZ ZVEZDE? Predsednik kluba dao KONAČNU REČ!

Autor: Republika

Sport

17.04.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetan start trenerske karijere Dejana Stankovića nije prošao neopaženo u klubovima italijanske Serije A.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Jedna titula u vitrini, druga na putu, plasman u nok-aut faze Lige Evrope su za sada u rezimeu bivšeg kapitena reprezentacije Srbije.

Očekivano, na Stankovića su prvo oko bacili Italijani. Povezivao se sa Sampdorijom, a predsednik kluba Masimo Ferero je odgovorio na tu temu:

- Govori se i piše se o mojim sastancima sa raznim trenerima i menadžerima. Ali ja se nisam video sa njima. Na klupi imam trenera Ranijera, kome apsolutno verujem. Imamo zgusnut raspored i ovakva pisanja neće nam odvratiti pažnju od osnovnih ciljeva. Samo razmišljamo o pobedama i narednim utakmicama - rekao je Ferero.

- Masimo Ferero je demantovao da je u sredu bio u Milanu. Ali istina je da je imao sastanak sa Stankovićem. Njihov razgovor počeo je oko podneva i trajao je nekoliko sati. Odmah posle toga Stanković je krenuo za Beograd. On je došao u Italiju kako bi se video se Fererom - piše portal "Kalčonjuz".

Na kraju ispada da su te glasine bile netačne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading