FALJI RAMADANI VODI STANKOVIĆA IZ ZVEZDE! Šok na "Marakani", crveno-beli ostaju bez trenera?

Autor: Republika

Sport

16.04.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stankovič bi mogao ovog leta da napusti Crvenu zvezdu i nastavi trenersku karijeru na Apeninima, iako su prethodno sa "Marakane" poručili da trener ostaje u klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Crvena zvezda je saopštila da niko nije stupio u kontakt sa njima kada je u pitanju trener Dejan Stanković, ali o interesovanju Sampdorije za mladog trenera bruji Italija.

Prvobitne informacije govorile su da je Stanković već održao jedan sastanak u Rimu sa predsednikom kluba Masimom Fererom, i to sve na preporuku kuma Siniše Mihajlovića, a sada dolaze informacije da je taj sastanak prošao veoma pozitivno.

Sampdorija želi da angažuje Stankovića, koji je prvi pik da zameni Klaudija Ranijerija na mestu šefa struke.

"Football Italia" prenosi informacije da je Falji Ramadani, agent Dejana Stankovića, ove nedelje održao drugi sastanak u Milanu sa Masimom Fererom i da je trenutno srpski trener "na pol poziciji" da preuzme klub iz Đenove.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvodjaninzr

16.04.2021 16:27

Da se ne lažemo, Zvezdu u ovoj državi može spremačica da vodi do titule, o košarci da ne pričamo, tu su počeli da igraju ćorave bake.