GOBELJA ISPUNIO ŽELJU MALOM BORISU: Zvezdin dres stigao u Poljsku i završio uramljen pored Ronalda i Levandovskog

Autor: Republika

Sport

16.04.2021

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inicijativa Srpskog telegrafa i Republike je uspela!

RepublikaFoto: Republika
Mali Boris u dresu Marka Gobeljića

Malom Borisu iz Poljske, koji je sa ocem Lukašom prevalio više od hiljadu kilometara do Beograda kako bi od Kristijana Ronalda na poklon dobio dres, stigao je poklon i od Marka Gobeljića, inače jednog od heroja devetogodišnjeg mališana iz Varšave.

Zvezdin dres sa brojem 77 na leđima, sa izričitom željom Poljaka da prezime bude ispisano ćiriličnim pismom, krisiće ubuduće zidove porodičnog doma Gorčninski, i to “ram uz ram” sa dresovima koje su nosile neke od najvećih fudbalskih zvezda današnjice poput Kristijana Ronalda, Roberta Levandovskog, Alfonsa Dejvisa…

Inače, kao što je Lukaš pre nekoliko nedelja rekao u intervuju za naš list, sa Borisom često posećuje utakmice Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Dvojac iz Poljske bodrio je crveno-bele na nekoliko derbija s Partizanom, mečeve s Bajerom u Ligi šampiona i Kelnom u Ligi Evrope, ali i na inostranim gostovanjima u Marijapolju, Napulju…

Kako kaže, za srce im je najviše prirastao defanzivac Marko Gobeljić zbog beskompromisne borbe za svoj klub. Stoga su baš njegov dres želeli da pridodaju svojoj bogatoj kolekciji sportskih suvenira, a Marko, na inicijativu Srpskog telegrafa, rado je prihvatio naš predlog da Borisu pokloni komad sportske opreme sa njegovim autogramom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading