MANČESTER SPREMIO LETNJU BOMBU: Srpski reprezentativac na KORAK od odlaska u Premijer ligu!

Autor:

Sport

15.04.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Milenković po svemu sudeći napustiće Fiorentinu po završetku tekuće sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Londonski San prenosi da će bivši štoper Partizana odbiti produžetak saradnje sa klubom iz Firence, pa će Fiorentina biti primorana da fa proda ovog leta.

Pomenuti list tvrdi da je Mančester junajted ozbiljan u nameri da srpskog reprezentativca dovede u svoje redove, te da je spreman da za njegove usluge Fioli plati 38.000.000 funti, što je oko 44.000.000 evra.

Milenkoviću ugovor sa Fiorentinom ističe na leto 2022. godine, pa ukoliko odbije da ga produži klub sa Artemio Frankija moraće da ga proda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Milenković

Isti izvor navodi da gigant sa Old Traforda neće imati brisan prostor ispred sebe kada su u pitanju pregovori oko dolaska Milenkovića, s obzirom da je interesovanje pokazao i Čelsi. Tu je i Milan, koji bi mogao da se aktivira ukoliko ne uspe da obezbedi produžetak pozajmice Fikaja Tomorija, upravo iz redova londonskih Plavaca.

San navodi standardnu ulogu srpskog defanzivca u Firenci, kao i da je odigrao više od 125 mečeva od 2017. godine, kada je stigao iz Partizana. 

Navijači Junajteda nadaju se da će u Milenkoviću dobiti naslednika Nemanje Vidića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading