UBITAČNI NAPADAČ ŽALI ZA CRNO-BELIMA: Plakao sam kada su rekli da moram da napustim Partizan!

Autor:

Sport

15.04.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Bojović je uz Andriju Kaluđerovića najbolji strelac u istoriji Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Obojica rekordera postigla su po 75 golova. O Kaluđeroviću i njegovoj karijeri se mnogo zna, ali sa Bojovićem nije takav slučaj.

On je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana, zatim je igrao i za Teleoptik, ali mu je neostvaren san da ponese dres voljenog Partizana, što je otkrio u gostovanju na TV Arena sport.

Ja sam prošao Partizanovu školu od pionira do kraja, igrao sam u Partizanovoj filijali Teleoptiku, dao sam 36 golova u kadetskoj ligi, a u Teleoptiku 13, 14... Iskreno imao sam neku nadu da ću potpisati za prvi tim. U to vreme su u Partizanu igrali Vašington, Čadikoviski i tako neki još igrači. Smatrao sam da tu, možda, ima prostora za mene. Bio sam na dve pozajmice u Radničkom Stobeksu i Sremskoj Mitrovici, i onda sam po povratku igrao za Teleoptik i nadao se novom ugovoru. Otišao sam na razgovor kod Nenada Bjekovića, taj trenutak neću nikad zaboraviti dok sam živ. On mi je rekao: "Sine ne planiramo na tebe u budućnosti, najbolje bi bilo da potražiš novi klub i kreneš nekim drugim putem". Ja sam izašao iz zgrade i onako gledao onaj stadion Partizana i suze su mi krenule, plakao sam kao dete, evo sad bih zaplakao opet. Cela moja porodica navija za Partizan, osim moje supruge Anđele - emotivan je Bojović.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Bojović na meču sa Vojvodinom

Bojović je ove sezone postigao 13 golova u dresu Lučana i sedmi je strelac lige. Tokom karijere nosio je dresove Vojvodine, Čukaričkog, Panetolikosa, Bnei Saknina, Larise, Kaisara....Ipak, i dalje mu je neostvarena želja da zaigra za klub koji mu je u srcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading