POTVRĐENO IZ KLUBA: Partizan VADI PARE IZ KASE za REPREZENTATIVCA!

Autor: Republika

Sport

15.04.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan namerava da otkupi Filipa Holendera, pozajmljenog igrača švajcarskog Lugana.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Holender u zagrljaju saigrača

Kako tvrde iz Lugana, crno-beli žele da igrač za čije je dovođenje dato 50.000 evra ostane i po isteku pozajmice u njihovim redovima.

Potrebno je da se "iskešira" još 450.000 evra Švajcarcima, potvrđuje i sportski direktor Lugana Marko Padalino.

- Partizan je usmeno već izrazio želju da ga otkupi za dogovoreni iznos - jasan je Padalino, mada se čini da i on pokušava da ubrza crno-bele.

- Naravno, kad vidimo kako igra, primamljiva je i ideja da ga prodamo nekom drugom za veću cenu. Poslednju reč ima predsednik Anđelo Renceti, ali na tržištu u kome retki imaju novac da troše možda bi bilo mudrije prihvatiti i nižu, ali sigurnu ponudu, nego rizikovati da ostaneš praznih ruku. Ali ništa još nije odlučeno - rekao je Padalino. 

Uprkos ne tako kvalitetnim partijama koliko se očekivalo, Partizan ima nameru da zaradi na osnovu Holenderovog statusa reprezentativca Mađarske, za koju nastupa iako je rođen u Kragujevcu:

- Na čisto tehničkom novu, Holender je isti onaj igrač koga smo gledali u Luganu. Igrač sa odličnim kvalitetima koji ipak ne može da ih prikazuje u kontinuitetu. Ne mislim da se tu nešto može promeniti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

15.05.2021 12:02

OTKUDA PARTIZANU PARE IZ KESE A OSTALI KLUBOVI KUBURE BEZ PARA ZA OSNOV ZIVOTA ....