MURINJO GA PIKIRAO: Srbin ZAMENA za Harija Kejna, Totenhem SPREMAN da odreši kesu!

Autor:

Sport

13.04.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza Totenhema i Žozea Murinja je teška sezona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Totenhem je šokantno eliminisan iz Lige Evrope od Dinama iz Zagreba, u Premijer ligi je tek na sedmom mestu, dok je jedini plus učestvovanje u finalu Liga kupa, gde će rival biti Mančester siti.

Mnogi za očajne rezultate Pevaca krive upravo Murinja, ali će Portugalac i naredne sezone najverovatnije ostati u Severnom Londonu, pošto Danijel Levi ne planira da mu plati 20.000.000 funti odštete.

Totenhem ovog leta očekuje manja rekonstrukcija, a Portugalac želi da dovede napadača srpskog porekla, Sašu Kalajdžića. Špic Štutgarta igra najbolju sezonu u karijeri, a debitovao je i za reprezentaciju Austrije za koju je postigao tri gola.

On bi, ukoliko dođe u Totenhem, bio alternativa neprikosnovenom Hariju Kejnu. Engleski mediji prenose da je najbolji napadač Premijer lige najavio da će zatražiti odlazak iz kluba ukoliko Sparsi ne izbore Ligu šampiona, ali prvi čovek Totenhema Danijel Levi na prodaju svog najboljeg fudbalera ni ne pomišlja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Čeka nas zanimljivo leto u Severnom Londonu, pogotovo ako Totenhem ne izbori plasman u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading