PEDALA STANKOVIĆU I STANOJEVIĆU: Bivši selektor BESAN posle VEČITOG derbija - OVE REČI izazvale ZEMLJOTRES u Srbiji!

Autor:

Sport

08.04.2021

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se iskusni strateg kome je veoma zasmetalo ponašanje Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića na našem najvećem stadionu.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević i Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan minimalnim rezultatom u 164. Večitom derbiju, a bivši selektor "orlića" Milorad Kosanović nezadovoljan je viđenim na stadionu "Rajko Mitić".

Iskusni stručnjak je snažno osudio ponašanje trenera "večitih", Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića, naročito njihovu tenziju i nervozu koju su preneli na igrače, što je "pokvarilo utakmicu".

- Nismo videli baš ništa novo. Jeste, očekivao sam puno, da bude dobra, razigrana utakmica... Devet bodova je razlike na tabeli, ne znam o kakvom pritisku su razmišljali igrači? Umesto da uživaju, takmičili su se ko će da bude lošiji. Nervoza je bila po celom terenu, ali najviše na klupi. Šta je ovo trebalo Stankoviću i Stanojeviću? Dobro, sa jedne strane mogu da ih razumem, klinci su i tako reaguju. Derbi preživljavaju na svoj način, međutim nije mi jasno kako toliko nervozni da vode utakmicu - upitao se Milorad Kosanović za "Blic", uz konstataciju da je glavni sudija Novak Simović trebalo da podeli po crveni karton obojici stručnjaka, "pa da gledamo fudbal".

RepublikaFoto: Starsport
Nezadovoljan viđenim na Marakani - Milorad Kosanović

Podsetimo, u petak je žreb za Kup Srbije, a moguće je da se ponovo sastanu crveno i crno-beli već u polufinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sremac

09.04.2021 15:50

Kosane ne lupetaj budalaštine, ipak si ti prosečan trener za osudu dva mlada uspešna trenera.