ROMA KAO ZVEZDA: Afričke ZVERI stigle na Olimpiko i Marakanu!

Autor:

Sport

08.04.2021

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rimski velikan kupio na istom mestu kao aktuelni prvak Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa Marakane sa meča Crvena zvezda - Partizan

Ibrahim Mustafa, perspektivni vezista, stigao je iz akademije Eurafrika na Marakanu, a pre nekoliko nedelja odatle je pojačanje pazarila i Roma.

Reč je o Feliksu Ohene Gjanu, 18-godišnjaku. On je u martu potpisao ugovor sa “vučicom”, čim je postao punoletan, a vrlo brzo je za omladinski tim Rome postigao gol i zabeležio asistenciju. Na debiju protiv Đenove (5:0).

Posle toga je postigao još dva gola, pa je prekomandovan u selekciju Rome koja se takmiči u Primaveri.

– Sve se svodi na žestok rad. Nikad nije lako dečaku odakle ja dolazim da se probije do jakog tima. Ja sam sada tu, cilj mi je da debitujem za prvi tim i postanem važan igrač. Radiću, znam da me čekaju veliki izazovi, ali moram da ostanem fokusiran i disciplinovan. Ništa ne sme da me poremeti – kazao je Ohene Gjan za BBC.

Podsetimo, Ibrahim Mustafa (18) igra na pozajmici u Radničkom iz Sremske Mitrovice, poseduje veliki potencijal i videćemo da li će vremenom privući pažnju na sebe poput kolege iz redova "vučice".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading