VIDIĆ NA ČELU FSS? Lalatović ponudio REŠENJE za srpski fudbal i izazvao BURU na Terazijama 35!

Autor:

Sport

07.04.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Novosađanja bez dlake na jeziku o proslavljenom reprezentativcu Nemanji Vidiću.

Nenad Lalatović i Nemanja Vidić

Trener Vojvodine Nenad Lalatović pružio je snažnu podršku svom kumu Nemanji Vidiću, koga vidi kao idealno rešenja na čelu Fudbalskog saveza Srbije.

Šef struke novosadske "stare dame" veruje da bi ikona Mančester junajteda trebalo da zameni Slavišu Kokezu na Terazijama 35.

- Želim samo da istaknem da je jedini spas za srpski fudbal Nemanja Vidić, čovek koji je bio kapiten Mančester Junajteda, Crvene zvezde, Spartaka iz Moskve i naše reprezentacije. Da se ja pitam, da bi bio mir u srpskom fudbalu, treba postaviti takvog čoveka, ali da li odgovara nekom da tako bude, ne znam. Imamo čoveka na kojem bi nam se divio ceo svet ukoliko bi bio predsednik Saveza. Ne vidim drugo rešenje, odnosno svako bi bilo pogrešno. Imati takvu legendu i pitati se da li da on bude predsednik FSS nije normalno - ocenio je Lalatović, pa nastavio u jednom dahu:

Nemam razloga da krivim sudije, samo kažem šta je dobro za srpski fudbal. Vidić bi sve ovo doveo u red. Svi ćute, i zato želim ja da kažem da je Nemanja Vidić jedino rešenje. Kad bi Vidić došao na čelo saveza ni mi, treneri, se ne bimo ovako nervirali, kidali naše zdravlje. Imamo kući porodice i da bismo poživeli, da nas ne zadese infarkti, postavio bih Nemanju Vidića na čelo srpskog fudbala - zaključio je Nenad Lalatović.

Podsećanja radi, Slaviša Kokeza je podneo ostavku na mesto predsednika saveza, a trenutno ga menja potpredsednik srpske kuće fudbala Marko Pantelić. Lalatović je jedan od retkih koji je podržao Vidića, a on je izrazio jasnu želju da preuzme brigu o srpskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading