DAN POSLE MEČA SA DORTMUNDOM: Siti REŠIO najveće moguće pojačanje za budućnost!

Autor:

Sport

07.04.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin de Brujne, fudbaler Mančester sitija, produžio je ugovor sa "građanima", pa će ostati u klubu do 2025. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Siti - Borusija Dortmund

U slučaju da ostane do kraja ugovora, 29-godišnji Belgijanac će ispuniti dekadu u dresu kluba sa "Etihada", baš kao i prethodnici Serhio Aguero, David Silva i Vensan Kompani.

- Ne mogu biti srećniji. Otkako sam došao ovde 2015. osećao sam se kao kod kuće. Volim navijače, porodica je navikla na život u Mančesteru i moja igra se veoma dobro razvila. Ovaj klub je željan uspeha. Nudi mi sve što je potrebno da imam maksimalno dobru igru, tako da je bilo lako odlučiti da produžim ugovor. Igram najbolji fudbal u karijeri i osećam da još mnogo toga dolazi- kaže De Brujne.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Prošle sezone je bio najbolji igrač Premijer lige pošto je izjednačio rekord po broj asistencija koji je bio u vlasništvu Tijerija Anrija.

- Pep Gvardiola i ja vidimo fudbal na isti način. Imati tako dobar odnos sa menadžerom je važna stvar jer imamo iste ciljeve, želimo iste stvari- zaključio je Belgijanac.

Već nedeljama se spekuliše da se Siti uključio u trku za Erlinga Halanda, ali za sada u borbi za potpis Norvežanina vodi Real Madrid.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading