164. VEČITI DERBI NA ARENA SPORT: Nekadašnji fudbaleri Zvezde i Partizana, Piksijevi izaslanici i omaž legendama koje su volele crveno i crno-bele boje!

Autor:

Sport

07.04.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Partizan odmeriće snage u sredu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić". Nažalost, i ovaj derbi, kao i prethodni odigran prošle jeseni na stadionu u Humskoj ulici, neće uveličati navijači dva naša najveća kluba, jer je i dalje zbog koronavirusa na snazi zabrana prisustva publike na sportskim događajima.

RepublikaFoto: Promo foto
"Večiti" derbi na televiziji Arena sport

Ali… Gledaoci TV Arena sport ponovo će imati priliku da uživaju u specijalu posvećen najvećem i najzanačajnijem fudbalskom meču u Srbiji. I ovaj put smo se potrudili da našim gledaocima učinimo zanimljivim i uzbudljivim dan derbija.

Emisija posvećena 164. duelu Crvene zvezde i Partizana počinje u 16 časova na TV Arena sport 1 i trajaće do 20.45. Pored utakmice, za sve koji se odluče da budu sa nama u pomenutom terminu pripremili smo, uz goste u studiju, Boška Jankovića i Iliju Stolicu, pregršt zanimljivih izjava i priča.

RepublikaFoto: Promo foto

O "večitom derbiju" iz "dvougla" govore nekadašnji igrači crveno i crno-belih, a danas saradnici u stručnom štabu selektora Dragana Stojkovića Piksija, Bratislav Živković i Saša Ilić. Videćemo kako poznati umetnici gledaju na svetkovinu srpskog fudbala, izdvojili smo anketu, brojne izjave sadašnjih i bivših prvotimaca Zvezde i Partizana, kao i stranaca koji su se prethodnih godina golovima isticali u duelima dva kluba.


Pripremili smo omaž Dragoljubu Đuričiću i Sanji Iliću, nedavno preminulim muzičarima koji ne samo da su neretko isticali ljubav prema beogradskim velikanima, već su se svojim delima upisali u večnost dva kluba.
RepublikaFoto: Promo foto

TV Arena sport nastavlja da pomera granice kada su u pitanju prenosi domaćih fudbalskih utakmica i zahvaljujući produkcijskim timu gledaoci kraj malih ekrana imaće utisak kao da se nalaze na stadionu "Rajko Mitić". "Večiti derbi" biće realizovan sa rekordnih 28 kamera, sa posebnim ekipama za studijski i međunarodni prenos. Naši gledaoci mogu da očekuju kadrove iz vazduha snimane dronom, a pratićemo i kretanje autobusa sa igračima Partizana, kao i dolazak igrača Crvene zvezde u svlačionice na stadionu.

Gledaoci će moći da uživaju u kvalitetu i standardima ekvivalentnim standardima Lige šampiona.
Specijal 164. "večitog derbija" imaće i humanitarni deo posvećen prikupljanju pomoći za lečenje bebe Gavrila Đurđevića i Nemanje Đurđevića, momka koji je posle saobraćajne nesreće ostao paralizovan.

Sreda, 7. april…budite uz nas i uživajte u "večitom derbiju".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading