NUDIO KOFER NOVCA ZA ZVEZDINU TITULU: Bivši predsednik Olimpika BRUTALNO PRETUČEN!

Autor:

Sport

04.04.2021

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik Olimpik Marseja Bernar Tapi, koga Srbija pamti iz Barija, našao se na meti provalnika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bernar Tapi

Francuz  i njegova supruga Dominik doživeli su brutalno nasilje u svom porodičnom domu. Pljačkaši su upali u kuću dok je par spavao, a su im naneli teške povrede, preneli su francuski mediji.

"Frans Pres" preneo je da je supruga nekadašnjeg predsednika Olimpika iz Marseja u bolnici zbog povreda koje su joj naneli kriminalci. Supružnike su provalnici zlostavljali, vezivali i prebijali, navodi se da su ih udarali i bejzbol palicom sve dok Tapi nije pokazao gde stoji nakit i dragocene stvari.

Bivši prvi čovek francuskog fudbalskog velikana odbio je da ide u bolnicu, a pomoć je u kuću pristigla kada su komšije videle šta se događa i pozvale policiju.

Na čelu Marseja Tapi je bio baš kada je Crvena zvezda pobedila tu ekipu u Bariju čuvene 1991. godine. 

Bio je osuđivan zbog nameštanja utakmica na osam meseci zatvora i dve godine uslovne kazne. Njegovom klubu svojevremeno su i oduzimani trofeji, ali je 1993. godine ipak ostvario cilj i postao prvak Evrope sa Olimpikom.

Tehnički direktor Crvene zvezde u vreme finala u Bariju 1991, Vladimir Cvetković, pre više godina potvrdio da je na ljude iz kluba vršen pritisak da "prodaju" tu utakmicu. On je tvrdio da je pritisak stizao direktno od ljudi bliskih Tapiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading