ZVEZDIN "KASILJAS" I KNEŽEVIĆ REŠILI DERBI: Crveno-beli minimalcem srušili "večitog" rivala!

Autor:

Sport

04.04.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juniori Crvene zvezde su savladali Partizan sa 1:0 na gostujućem terenu u okviru 27. kola Omladinske lige Srbije.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Marko Ćopić

Puleni Marka Neđića su vladali terenom tokom čitavih 90 minuta, ofanzivna igra isplatila se u drugom poluvremenu i crveno-beli su stili do vođstva. Strelac jedinog gola bio je Nikola Knežević iz jedanaesterca.

Igrač utakmice je bio golman crveno-belih Marko Ćopić koji je imao dve prave golmanske bravure. Već u trećem minutu je majstorski odbranio situaciju 1 na 1, a kasnije je u nekoliko navrata opravdao nadimak "Zvezdin Kasiljas".

Najveću šansu u prvom delu igre imao je Jovan Mituljikić, posle odličnog dodavanja Kneževića, ali je izblokiran u poslednjem trenutku. Poslednju šansu u prvom poluvremenu imao je Partizan u 45. minutu, gađao je Grković sam desni ugao gola na kojem je Ćopić, ali golman Zvezde je maestralnom paradom odbranio njegov pokušaj.

Ključni deo meča se dogodio u 57. minutu. Posle dobrog centaršuta iz ugla, Gočmanac je napravio faul nad Kneževićem i glavni arbitar meča Đorđić pokazuje na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Knežević i pogodio iz jedanaesterca za vođstvo Crvene zvezde sa 1:0, i ispostaviće se konačan rezultat.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vanja Grubac

04.04.2021 14:08

Hahahaha.....penal.Ma nije moguće...