POKAJALI SE: Reprezentativac Srbije se vraća - nije trebalo da ga pustimo!

Autor:

Sport

03.04.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Uroš Spajić je odlično iskoristio ukazanu šansu selektora Srbije u kvalifikacionim mečevima za Svetsko prvenstvo, a sada se njegov klub kaje što ga je olako pustio.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Uroš Spajić bi posle godine igranja u Holandiji u Fejnordu trebalo da se vrati u matični Krasnodar i tamo zasluži veću priliku!

Sjajno je Spajić odigrao šrotiv Azerbejdžana, a za to je stigla potvrda i iz UEFA, pošto je Spajića bio deo tima 3. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

On je trenutno pozajmljen holandskom Fejnordu, klubu koji je zadovoljan njegovim partijama, ali teško je da će ga u svom timu i zadržati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Fejnord bi to možda želeo, ali iz Krasnodara su potvrdili da od toga nema ništa i da će se Uroš vratiti u Rusiju kada mu istekne pozajmica.

- Spajić neće ostati u Fejenordu i pored toga što je za njega stigla ponuda. On se vraća u naše redove. Ishitreno smo odreagovali pre godinu dana, ali smo shvatili koliko nam on znači kao igrač. Upravo zbog toga ga očekujemo na leto- rekao je jedan od zvaničnika Krasnodara za ruske medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading