SRBIJA JE ČEKALA NJEGOVU REAKCIJU: Trener Fulama ŠOKIRAO rečima o Mitroviću!

Autor:

Sport

02.04.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Aleksandar Mitrović je dao pet golova na tri utakmice za selekciju Srbije što će mu značiti za povratak samopouzdanja kada se vrati u Fulam gde je u poslednje vreme pao u drugi plan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Menadžer Fulama Skot Parker koji je izgubio poverenje u Mitrovića je konačno prokomentarisao nastavak golgeterskog učinka svog igrača.

- Srećan sam za Mitrovića. Videli smo njegovu emociju, veliki je pritisak i golovi su glavni zadatak napadača. Napravio je veliku stvar- rekao je Parker.

On se nada da će "devetka" Srbije preneti istu formu u londonski tim, za koji nije dao gol sedam meseci u trenutku kada je poslednji put bio u startnoj postavi 3. februara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Skot Parker

- Mogu da razumem frustraciju, ali niko nije frustriraniji od njega. Ovo je profesionalni sport i uvek ima poteškoća. Imao je nekoliko poteškoća, zarazio se koronavirusom, veliki promašaj iz penala za Srbiju i sve je to put igrača. Ponekad fudbalerima je potreban vazduh, da se pregrupišu i skinu pritisak. Ako imaju talenat vraćaju se jači i do visoke tačke, nadamo se da je na njoj Mitro.

Šta je potrebno Mitroviću da "rešeta" i u Fulamu...

- Potrebno je više samopouzdanja, talenat je uvek bio tu. Samopouzdanje utiče na napadače- objasnio je Parker.

Fulam u nedelju gostuje u Aston Vili u meču 31. kola Premijer lige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Julije

04.04.2021 16:14

Da bi Mitar rešetao u Fulamu potreban mu je Tadić, tako da je bolje Mitru da nekako dođe u Ajaks.