ŠTA OVO ZNAČI ZA LUKU JOVIĆA? Zinedin Zidan ŽESTOKO ODBRUSIO novinarima - ne zanima me!

Autor:

Sport

02.04.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da ga interesuje samo naredna utakmica protiv Eibara, i da ne razmišlja o pojačanjima, a uskoro će morati da donese odluku o sudbini Luke Jovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

U četvrtak su predstavnici Erlinga Halanda, njegov otac Alf-Inge i agent Mino Rajola, održali sastanke sa predstavnicima Barselone i Real Madrida.

- Svako radi šta želi i šta misli da treba. Moj posao je da pripremim tim za utakmicu- rekao je Zidan.

- Umoran sam od komentara. Razmišljam samo o meču sa Eibarom. Bolje bi bilo da me pitate nešto u vezi sa fudbalom, jer ne razmišljam o onome što će se desiti sledeće godine.

Ukoliko Norvežanin pređe u redove "kraljevića", teško da će Luka Jović dobiti još jednu šansu, po završetku pozajmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Haland

Francuski stručnjak u narednim utakmicama neće moći da računa na Serhija Ramosa, koji je povredio list leve noge tokom reprezentativne pauze.

- Ne treba nikoga kriviti, ni reprezentaciju, ni Real. Takve stvari se dešavaju u fudbalu i moramo da ih prihvatimo. Želimo da se oporavi što pre. On je naš kapiten, znamo koliko znači timu.

Nema naznaka kada bi u tim mogao da se vrati Eden Azar.

- Nemamo plan. Ne želimo da ga požurujemo, idemo korak po korak.

Kraljevski klub je trenutno treći na tabeli, sa dva boda manje od drugoplasirane Barselone i šest manje od lidera Atletika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading