LUKA JOVIĆ DONEO LOŠU ODLUKU: Srpskom napadaču NIKAKO DA SVANE, nema "mesta pod suncem" u Ajntrahtu!

Autor:

Sport

31.03.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Luka Jović se još uvek nije izborio za ulogu koju je imao u dresu Ajntrahta iz Frankfurta pre odlaska u Real Mdrid, a ni na reprezentativnom planu nije dobio priliku da se dokaže.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović

Španski mediji se često bave Jovićem, a sada su zaključili da iako je zablistao u prvim mečevima na pozajmici Ajntrahtu nije doneo dobru odluku.

List "As" konstatuje da se Jovićeva odluka da u Ajntrahtu traži više minuta za igru sada čini pogrešnom, jer, osim što tamo ne igra od starta, i u reprezentaciji Srbije je postao tek treća napadačka opcija.

Napadač je tražio da ide iz Reala kako bi igrao više, međutim uprkos sjajnom startu u Ajntrahtu sa tri gola u tri utakmice, poslednjih nedelja ga nema. Nije dao gol još od 3. januara, a osim toga marginalizovan je u svojoj reprezentaciji koja doživljava uspon i blistave momente. Počeo je samo na tri utakmice od poslednjih 11 u Ajntrahtu - piše madriski list.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Manjak minuta u klubu su doveli do toga da i u reprezentaciji bude van epicentra kada je reč o prvoj postavi, gde su pre njega šansu dobili Mitrović i Vlahović. Sudeći po partijama koja su prižili, teško da će Jović u dogledno vreme biti prva ili druga Piksijeva napadačka opcija.

"As" napominje da je Jović ne tako davno počinjao utakmice za Srbiju, vezao je dve u startnoj postavi (Mađarska, Srbija), ali posle toga, sa dolaskom novog selektora, pao je u drugi plan. 

Španski list sumira da je Jović u tri poslednja meča Srbije, protiv Irske, Portugalije i Azerbejdžana, igrao ukupno 25 minuta.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading