SLUČAJ OBRADOVIĆ JE VELIKA MRLJA: Karadžić uveren - ovo je LEK za srpski fudbal!

Autor:

Sport

02.04.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Karadžić nema dilemu - VAR će staviti tačku na spekulacije i greške.

RepublikaFoto: Starsport
Osuđen zbog zlozpotrebe položaja - Srđan Obradović

Milan Karadžić, predsednik sudijske komisije FSS, ocenio je presudu arbitru Srđanu Obradoviću kao "mrlju za ceo srpski fudbal", a poručio je da će uvođenje VAR tehnologije rešiti goruće probleme kod nas.

Podsetimo, Obradović je osuđen na 15 meseci zatvora zbog zloupotrebe položaja, a namestio je meč Spartaka i Radničkog iz Niša.

Vrlo brzo ćemo reagovati u skladu sa pravilima i propisima, i u skladu sa odlukama državnih organa. To je to, vrlo brzo ćemo reagovati, preduzećemo sve zakonske mere. U svakom slučaju biće suspendovan, donećemo odluku na Izvršnom odboru, ali moram reći i to da se slažem da je ovo mrlja na naš rad i suđenje, i za srpski fudbal. Mogu samo da kažem da se mi borimo za regularnost takmičenja i da sezonu privedemo kraju na najbolji mogući način – rekao je Karadžić za "Telegraf".

RepublikaFoto: Promo foto
Milan Karadžić

Lek za lođe suđenje Karadžić pronalazi u video tehnologiji.

Zato i radimo intenzivo na uvođenju VAR tehnologije. Krenuli smo konačno sa time, obuke sudija su uveliko u toku, obišli smo sve stadione, imamo odličnu saradnju sa Arenom i Telekomom. Znate i sami, korišćenje ovakve tehnologije je komplikovan proces, multiproces u kojem svi imamo svoje uloge. Sudije su samo jedan segment, tu su i optičke veze i ostale stvari koje moraju biti dovedene do savršenstva pre starta naredne sezone – kazao je Karadžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading