DŽABE GOLOVI LIVERPULU: Bivši reprezentativac GRMI - Zvezda NE MOŽE da proda Pavkova!

Autor:

Sport

31.03.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Dušan petković i uporedio "večite" i Dinamo Zagreb.

RepublikaFoto: Starsport
Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov

Bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore Dušan Petković ocenio je da je Dinamo Zagreb daleko ispred najvećih srpskih klubova, Crvene zvezde i Partizana, a kao ilustrativan primer naveo je neuspelu prodaju Milana Pavkova od strane aktuelnog prvaka Srbije.

Uz dužno poštovanje Zvezdi i Partizanu, Dinamo je daleko ispred njih. Ne samo zbog igračkog kadra nego i drugih stvari. Zdravko Mamić i ja smo prijatelji. Kad god sam dolazio kod njega, objasnio mi je da prva dva ili tri puta moraš odbiti ponudu i to tako da onaj koji želi dovesti igrače to tako shvati - počeo je Petković, pa pojasnio:

RepublikaFoto: ST/ Dragan Kadić
Petković hvali Mamića, a imao je šta da kaže na račun "večitih"

Uzmite u obzir prodaju Danija Olma, koji je iz naše agencije. On je prodat za 39 miliona evra u RB Lajpcig. S obzirom na to kako se snašao i kako igra i odakle je došao, usledila je i prodaja Gvardiola za 16 miliona evra. Činjenica da je Dinamo za dva igrača dobio 55 milijuna evra je pokazatelj svima s prostora bivše države kako treba raditi.

Za kraj, Petković je istakao da je Mamić "broj 1" na ovim prostorima, kao i da Milan Pavkov, centarfor Crvene zvezde, nije ostvario transfer kao što se predviđa Oršiću, iako je nokautirao Liverpul u Ligi šampiona.

Pavkov iz Zvezde je dao dva gola Liverpulu. Nije se nigde prodao, a videćete gde će otići Oršić i za koju lovu. To je nešto u čemu je Mamić broj 1 na ovim prostorima - dodao je bivši član selekcije SCG.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading