Kolega iz reprezentacije o "FENOMENU MITROVIĆ": Niko ga nikada neće prestići, BOG MU VRAĆA ZA SAV TRUD!

Autor:

Sport

31.03.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Spajić bio je na klimavim nogama većinu utakmice sa Azerima, ali je Srbija na kraju izborila pobedu, pa sve to pada u zaborav, ali šta štoper "Orlova" ima da kaže posle teškog meča u Bakuu?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uroš Spajić

Počeo je o sjajnoj atmosferi.

- Zadovoljan sam bodovima i fantastičnom atmosferom, pre svega. Zatim i svojom igrom. A što se primljenog gola tiče… Glup gol, penal praktično ni iz čega, bez šanse… Zakuvalo se, ali kad veruješ da možeš neke stvari da prevaziđeš, da se izvučeš iz neugodnog položaja i ostvariš rezultat koji si zamilsio, ideš ka cilju, da budeš pobednik. Možda je ovako i slađe - komentariše Spajić za Sport Klub.

Gde slađe, srce samo što nije stalo kad je Azerbejdžan izjednačio, minuti su leteli kao sekunde, ali je, kako kaže, sve dozovoljeno posle pobede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uroš Spajić ispred Miloša Veljkovića

- Kad se trijumfuje, mnoge stvari su dozvoljene, pa i moja malopređašnja konstatacija - našalio se Uroš.

Kako ceni Mitrogolov trud i napor?

- Bog mu vraća za sav trud. Znate šta želim Mitru? Nadam se da će da zacementira poziciju vodećeg srpskog golgetera, toliko jako da ga niko nikad neće prestići. Od srca, od Uroša Spajića! - na lep način podržao je kolegu iz reprezentacije.

Već može da se govori o „fenomenu Mitrović“.

- Čovek je neverovatan, toliko malo prostora mu je potrebno da iskaže kvalitet, a ne igra u Fulamu?! Čudo nad čudima - nastavlja on.

RepublikaFoto: Starsport
"Fenomen Mitrović" postaje veliki faktor kada god igra Srbije

Što i Mitru, to i sebi i ostalim želi.

- Živ bio i doneo Srbiji plasman na SP! - dodaje o sjajnom centarforu.

Sjajno je izgledalo slavlje, ali da li su to uvežbavali?

- Uvežbavali smo na treninzima, dogovarali se da obavezno primenimo kad zatresemo mrežu…I, videli ste to zajedništvo, koje se pogotovo uočilo u trenucima posle 2:1. Selektor Stojković, kompletna klupa, kapiten Tadić... - ističe Spajić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Spajić u dresu Srbije

Za kraj se poradovao i sedam bodova iz tri meča.

- Sigurno bismo oberučke prihvatili da nam je pred martovski ciklus rečeno da ćemo da ga okončamo u takvom svetlu - zaključio je Uroš Spajić za Sport Klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading