IZMEĐU LONDONA I MANČESTERA IZBIĆE RAT: Sitijev izbor za Aguerovu zamenu IZAZVAO HAOS!

Autor:

Sport

31.03.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako do transfera koji Pep Gvardiola i Ćiki Bergstein planiraju dođe, Severo-istok Londona krenuće u invaziju na Mančester!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žele nove trofeje u Sitiju, pa će se posle Aguera okrenuti engleskom superstaru!

Kako senzacionalno prenosi "Tajms", Mančester siti pustio je pipke ka Murinjovom Totenhemu, gde vrebaju ni manje ni više nego Harija Kejna!

Već je dovođen jedan od najboljih napadača današnjice u vezu sa Mančesterom, samo sa Junajtedom, ciljalo se na to da može da bude vođa ove generacije "crvenih đavola", ali su navijači kluba na sam pomen odlaska legende digli ogromnu halabuku, pa je Deni Levi morao da odustane od planirane prodaje.

Sada je na vrata došao Siti i njihovi nebrojeni milioni, što bi moglo da promeni priču.

Totenhem tvrdi da je klub koji se svake sezone nadmeće za titulu svim svojim snagama, ali je utisak sezonama unazad da ono što menadžer i uprava žele nikada nije isto, pa bi Levi još jednom da razmatra prodaju Kejna, dok ni tim, ni navijači, ni Murinjo nemaju nikakvu želju za takvim nečim.

Sa druge strane, Sitijevi navijači Kejna vide kao svog budućeg boga, pa se mole da šejci neće žaliti novac kako bi ga odvukli iz matičnog kluba.

Preduslov, pominju Englezi, da se krene za Kejn je propadanje transfera Erlinga Holanda, koji je još odavno najveća želja Gvardiole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading