(FOTO) DA LI JE PRETERAO? Matić SIPAO SO NA RANU Ronaldu i Fernandešu - usred svlačionice Junajteda VELIČA SRBIJU!

Autor:

Sport

30.03.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši srpski reprezentativac i as Mančester junajteda Nemanja Matić je sigurno slavio posle remija "orlova" sa Portugalcima, ali nije odoleo da isproziva klupskog saigrača Bruna Ferenandeša zbog sporne situacije sa meča na "Marakani", da li je preterao?

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

Naime, Nemanja Matić se oprostio od dresa reprezentacije, ali daleko od toga da ga ne raduju uspesi naših fudbalera u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Ceo svet bruji o "nepravdi" koja se dogodila Portugalcima u finišu meča sa Srbijom, kada je Kristijano Ronaldo demonstrativno napustio teren pre poslednjeg sudijskog zvužuduka i bacio kapitensku traku.

Ništa neće biti lakše ni Brunu Fernandešu kada se bude vratio klupskim obavezama, i ušao u svlačionicu Junajteda pošto ga tamo čeka ozbiljna provokacija.

Naime, Matić je odštampao "sporan detalj" sa meča kada Stefan Mitrović izbacuje loptu sa gol-linije i zalepio u svlačionici "crvenih đavola".

Iz ovog ugla se ne vidi da su Portugalci oštećeni, pa je Srbin upitao "Šta je sporno?" i označio Fernandeša i Ronalda u objavu, čekamo rekacije...

Foto: instagram.com/nemanjamatic

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading