Heroj "Orlova" protiv Portugala na prekretnici: Bundesligaš DONEO ODLUKU o budućnosti reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

29.03.2021

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Herta iz Berlina dovela je u januaru reprezentativca Srbije na pozajmicu, u nadi da će, kao sa Markom Grujićem, moći da ga razviju u još boljeg fudbalera. Sada kada se bliži vreme za odluku o otkupu, čelnici kluba iz glavnog grada Nemačke rešili su šta će sa njim.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Radonjić

Kako prenosi "Kiker", Nemanja Radonjić ipak neće potpisati stalni ugovor sa Hertom na leto.

Srpska javnost ponovo bruji i ispreda bajke o brzini Nemanje Radonjića. Dragan Stojković ukazao je šansu 25-godišnjem Nišliji u drugom poluvremenu utakmice sa Portugalom i ovaj mu je uzvratio s dve asistencije. Radonjić je, to niko ne spori, ključno doprineo remiju Orlova. Njegov ulazak probudio je naš tim, sve je krenuo nabolje u drugom delu, međutim sjajna partija u dresu sa državnim grbom očito neće mnogo utisaci na njegov status u klubu.

Vihorno srpsko krilo od dolaska na Olimpijski stadion zabeležio je svega pet utakmica, uz samo 151 minut proveden na terenu. Starter je bio jednom, krajem februara protiv Volfzburga i tada je zbog blede igre zamenjen već nakon prvog poluvremena.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Radonjić

Očekivano, učinak poput minutaže. Mršav. Nevidljiv. Ni gol, ni asistencija.

ozajmicu Nemanje Radonjića Herta je platila Francuzima 250.000 evra. Tom prilikom napravljen je dogovor da Nemci mogu da otkupe prava na srpskog reprezentativca u zamenu za 12.000.000 evra. Marselj je na taj način pokušao da izvuče uloženo u nekadašnjeg igrača Crvene zvezde. Izgleda da prvi pokušaj neće biti uspešan.

Kako tvrde nemački mediji, u Berlinu na leto predstoji velika rekonstrukcija koju bi trebalo da prevoditi budući sportski direktor (spekuliše se da će to biti Fredi Bobić), pa je verovatno i to jedan od razloga što od kupovine Radonjića neće biti ništa. Srbina je ipak doveo Mihael Prec, bivši šef sportskog sektora berlinske Stare dame.

Kako trenutno stvari stoje Radonjić će na leto nazad u Marsej. A o njegovoj daljoj sudbini odčučivaće novi trener Olimpika Horhe Sampaoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading