Kako ih nije sramota?! UEFA SVALILA SVU KRIVICU ZA INCIDENT SA PORTUGALOM - NA SRBIJU!

Autor:

Sport

29.03.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne umeju u evropskoj kući fudbala da priznaju kada su pogrešili, godinama redovno pronalaze "dežurne krivce" za gafove koji njihovi zaposleni prave na mečevima, pa ništa drugačije nije bilo ni kada se UEFA oglasila povodom utakmice Srbije i Portugala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sporni momenat sa meča u Beogradu

Ukoliko niste uspeli da ispratite, u poslednjim trenutcima meča u Beogradu, koji je završen rezultatom 2:2, Kristijano Ronaldo umalo je postigao gol, ali je Stefan Mitrović intervenisao na gol liniji.

Nije zapištao sat sudije Denija Makelija, pa su "Orlovi" osvojili zlata vredan bod, ali se u Portugalu, a ni u u UEFA, ne smiriuju, već besne i gađaju se skandaloznim optužbama.

 

 

"A Bola" je opravdano napala evropsku kuću fudbala svojim naslovom koji glasi "Sem VARgonha", iliti "bez srama", pošto nisu preuzeli odgovornost, već su krivicu svalili na organizatora meča, iliti Srbiju.

Problem je, kao što ste mogli da zaključite, u VAR-u, tačnije njegovom nekorišćenju.

- Odluka da se koristi tehnologija za gol-liniju leži u rukama domaćina. Za svaki meč moraju da donesu odluku da li je žele ili ne. Da su želeli VAR, poslali bi Portugalu zahtev, pa bi VAR bio instaliran, kakva je praksa - kratko i potpuno nejasno "objasnili" su iz UEFA.

 

 

Vole da nas mrze, nema šta, ali "Orlovi" i Piksi ne haju previše za to, već se uveliko pripremaju za Azerbejdžan u Bakuu, gde će sutra, 30. marta, od 18 časova, pokušati da stignu do nova tri boda na putu ka Mundijalu 2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading