A DA JE BILO OBRNUTO, ĆUTAO BI KAO ZALIVEN: Holandski sudija SE IZVINIO PORTUGALCMA ZBOG NEPRIZNATOG GOLA!

Autor:

Sport

28.03.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada Srbiju oštete tokom kvalifikacija, o Mundijalima da ne pričamo, niko se ne izvinjava, svi se čude što ti ludi Srbi uvek vide neku nepravdu, a onda, kada konačno fortuna jednom u sto godina odluči da nam bude blagonaklona, sudija uradi nešto poput onoga što je Deni Makelije uradio posle remija (2:2) "Orlova" i "Navigatora" u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Deni Makelije u raspravi sa Santošom

Gnusno su nas pokrali na Svetskom prvenstvu u Rusiji, kada Mitroviću nije suđen sudbonosni penal koji je mogao da promeni sve, o "sitnim" krađama tokom borbe za plasman da ne dužimo, ali je onda Stefan Mitrović sa gol-linije izbacio loptu u poslednjim sekundama meča, posle čega je nastala čitava halabuka da je ona prešla gol liniju.

Holandski arbitar i njegovi pomoćnici nisu stekli takav utisak, sudijski sat nije zapištao, pa lopta nije prešla punim obimom, te nije gol.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kao da neopravdani crveni karton Milenkoviću nije bio dovoljno izvinjenje, Makelije se posle meča dodatno ponižavao

Kratko i jasno, zar ne?

Pa, ne, kao što se ispostavilo.

Makelije se, po tvrdnjama trenera Portugala Fernanda Santoša, izvinio posle meča, te je konstatovao da je napravio veliku grešku, što bi Srbiji moglo da napravi problem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Santoš i Mekelije

Iako je Santoš bio veoma tajnovit kada su ga pitali da li će se žaliti UEFA ili FIFA, nije van reona realnosti da na taj način pokuša da izgura pravdu.

U prvom delu utakmice naša selekcija je bila vrlo usredsređena, nismo gubili loptu. Srpski tim je bio super-ofanzivan. U drugom delu smo bili pasivniji i nismo uspeli da zaštitimo gol, primili smo ga brzo. Sudija se posle situacije iz nadoknade izvinio, ali nećemo da odustanemo od svega ovoga. Vrlo jasno, video je da je bio gol. Nije mu bilo jasno zašto je došlo do takve reakcije, prosto tako stoje stvari. Isto je reagovao kao i drugi igrači koji su bili nervozni - istakao je Santoš za medije iz svoje domovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading